Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Ο ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, 2-1 ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΠΟΨ [VIDEO]


Ο ΠΟΨ είχε τις ευκαιρίες, αλλά ο Γκυζιακός την ουσία και απέδρασε από το «Νομισματοκοπείο» με 2-1.


Οι γηπεδούχοι πλήρωσαν τη δυστοκία τους και ηττήθηκαν παρότι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Ο Γκυζιακός εκμεταλλεύθηκε τα αμυντικά λάθη των γηπεδούχων και κατάφερε να πάρει το τρίποντο.

Το σκορ άνοιξε στο 70’ μετά από σέντρα του Πασάι, ο Ραυτόπουλος με λόμπα (0-1). 
Στο 74’ ο ΠΟΨ έχασε μοναδική ευκαιρία να  ισοφαρίσει με τον Αντωνόπουλο που μετά από όμορφο συνδυασμό βρέθηκε μέσα στην περιοχή αλλά μπόρεσε να πλασάρει τον Ρούσσο.

Στο 86’ ο Φέκας μετά από λάθος των αμυντικών του ΠΟΨ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και πλάσαρε τον τερματοφύλακα πετυχαίνοντας το 0-2.

Στο 89’ ο Μαραβελάκης, κέρδισε πέναλτι, ανατράπηκε από τον Σπυρογάλη. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Κούρτι για να μειώσει σε 1-2.  Στις καθυστερήσεις ο ΠΟΨ θα μπορούσε να ισοφαρίσει με τον Πατέλη, αλλά το σουτ έφυγε άουτ.


ΠΟΨ: Κοντογεώργος, Τσελίκας, Γκόντζος, Ζαχαρνούδης, Κούρτι, Μαραβελάκης, Κέφης, Αντωνόπουλος, Κωστόπουλος (67’ Πατέλης) , Λεοντίου (80’ Πρωτοψάλτης), Κοτσώνης,

ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ: Ρούσσος, Πλεύρης, Πάντζι (69’ Κωνσταντόπουλος),  Σπυρογάλη, Χονδρονγιάννης, Τσάρδας, Κοντίδης, Κόκκαλης (90’ Παπαδόπουλος), Ραυτόπουλος, Φέκας, Πασάι (90’ Καββαδίας).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου