Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΑΜΟΡΓΙΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΕΜΗ

 


Δύο δικά του παιδιά αποχαιρετά ο Πανερυθραϊκός και τους εύχεται καλή επιτυχία στους επόμενους σταθμούς στην καρίερα τους.

Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Αμοργινό και τον Θεόφιλο Κελέμη.

Ο 16χρονος τερματοφύλακας Αλέξανδρος Αμοργινός έκανε το άλμα αυτό το καλοκαίρι στην Olympiacos FC Academy και έχει ήδη ενσωματωθεί στην Κ16 των πρωταθλητών Ελλάδας! Ο ταλαντούχος πορτιέρο ανδρώθηκε στην ακαδημία του Πανερυθραϊκού, αφού αγωνίστηκε με τη φανέλα του τα τελευταία πέντε χρόνια.

«Με το ταλέντο του, το ζήλο που επέδειξε και την καθοδήγηση των τεχνικών μας στα κλιμάκια που αγωνίστηκε, κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του και να κάνει το βήμα παραπάνω!», αναφέρει η ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού για τον νεαρό πορτιέρο.

«Εξίσου μεγάλη επιτυχία είναι για όλους εμάς και η συμφωνία του Θεόφιλου Κελέμη με την Aachen! Ο δυναμικός μέσος ήταν από τα παιδιά που ξεχώρισε στην περσινή καλή σεζόν της Κ18 του Συλλόγου μας παίζοντας σε όλα τα ματς της περιόδου.», αναφέρει για τον Θεόφιλο Κελέμη που αναζητούσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Βρήκε αθλητική στέγη στην ιστορική ομάδα της Γερμανίας, ξεκινώντας από την U19!

«Δύο παιδιά που τίμησαν τη φανέλα της ομάδας μας, άνοιξαν τα φτερά τους για υψηλότερες πτήσεις και όλοι εμείς δε μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι, παρότι θα μας λείψουν!». Με αυτά τις λέξεις κλείνει η ανακοίνωση της ομάδας της Ν.εας Ερυθραίας για τους δύο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου