Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ, 1-1 ΜΕ ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ [VIDEO]


Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Άρης Πετρούπολης και Τράχωνες με τους γηπεδούχους να κόβουν τους πρώτους βαθμούς στους πρωτοπόρους.

Ο Άρης κυριάρχησε μετά το 25’ χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες ενώ διαμαρτύρεται και για πέναλτι στο 51’ στον Σαγανά που ανατράπηκε από τον Παπαντζίμα, το οποίο δεν σφύριξε ο διαιτητής.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας δημιουργώντας δύο σημαντικές ευκαιρίες σε όλο τον αγώνα.  

Στο 8’ με μακρινό σουτ του Μπατσούλη, που κατέληξε σε κόρνερ και στην εκτέλεσή του ο  Μανωλιάδης στο πρώτο δοκάρι έπιασε κεφαλιά για να αποκρούσει ο Λάπα επίσης με το κεφάλι πάνω στη γραμμή.


Η συνέχεια ανήκει στον Άρη που στο 22’ με κεφαλιά του Χριστούλη που βγήκε άουτ σε σέντρα του Λάπα δημιούργησε την πρώτη του φάση. Στο 23’ ο Άρης έχασε και νέα ευκαιρία με κεφαλιά του Νησαριώτη που έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παλαιολόγου.

Ενώ και στο 25’ δυνατό σουτ του Νησαριώτη δεν είχε αίσια κατάληξη.

Στο 63’ ο Άρης φτάνει πολύ κοντά στο γκολ με σουτ του Κουτρούλη μέσα στην περιοχή που απέκρουσε σε κόρνερ ο Τζίνας. Στο κόρνερ που εκτελέστηκε ο Καραδήμας στο πρώτο δοκάρι  πασάρει την μπάλα στον Νησιαριώτη που με διπλή προσπάθεια με το κεφάλι στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 81’ ο Μπατσούλης με ένα απίστευτο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή κρέμασε τον Παλαιολόγο ισοφαρίζοντας σε 1-1.   

Οι Τράχωνες με τον βαθμό της ισοπαλίας έφτασαν στους 16 βαθμούς (5-1-0, 12-2 γκ.), ενώ ο Άρης έπεσε στην 9η θέση με 8 βαθμούς (2-2-2, 10-6 γκ.)



ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: Παλαιολόγος, Λάπα, Κορώνης, Δάρρας (46΄Κουτρούλης), Αχμέτ, Τρακόσης, Καραδήμας, Χριστούλης, Νησαριώτης (70’ Πουρσανίδης), Σταυρόπουλος (46’ Βελιανίτης), Σαγανάς (76’ Ζέρβας)

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Τζίνας, Λεόπουλος (46’ Μερετσιόλας), Αναστασίου, Θυμιανός, Μπουγιούκος, Παπαντζίμας, Προμπονάς, Μανωλιάδης (74’ Ιατρού), Γιαννόπουλος (90’ Μαργαρίτης), Βουρλούμης (74’ Σιόζος), Μπατσούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου