Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

ΤΥΧΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ...ΤΟΥ ΜΥΛΩΝΑ Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ, 3-2 ΤΟΝ ΑΟ ΙΛΙΟΥ

 


Τυχερός στάθηκε ο Χολαργός που κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη με 3-2 επί του ΑΟ Ιλίου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Τάσος Πρισιμιτζής που με δύο προσωπικά γκολ μέσα σε πέντε λεπτά χάρισε τη 4η νίκη στην ομάδα του. Μεγάλος άτυχος ο Μυλωνάς που στο 40' τραυματίστηκε σοβαρά (έσπασε τον καρπό) και στη θέση του μπήκε ο χρυσός σκόρερ. 

Μόλις στο 3’ ο ΑΟ Ιλίου άνοιξε το σκορ όταν μετά από λάθος της άμυνας του Χολαργού, ο Αγκαλίου πάσαρε την μπάλα στον Ράπτη και αυτός με σουτ νίκησε τον Μαρκή. Στο 15’ ο Χολαργός ισοφάρισε με κεφαλιά του Τσίρου, μετά από όμορφη ατομική προσπάθεια και σέντρα του Μυλωνά. Στο 35’ ο ΑΟ Ιλίου βρέθηκε κοντά στο δεύτερο γκολ, όταν από κόρνερ του Ράπτη η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 40’ ο Πρισιμιτζής τραυματίστηκε σοβαρά (σπάσιμο καρπού) και αντικαταστάθηκε από τον Πρισμιτζή, που έμελλε να παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Στο 72’ ο Ράπτης κέρδισε πέναλτι, ανατροπή από τον Μαρκή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δαούτης σημειώνοντας το 1-2. Στη συνέχεια το παιχνίδι άνοιξε με τις δύο ομάδες να ρίχνουν το βάρος στην επίθεση. Ο ΑΟ Ιλίου έχασε σημαντικές ευκαιρίες και αντί να πετύχει το 1-3, είδε τον Πρισμιτζή στο 85’ να ισοφαρίζει με πέναλτι σε 2-2 και στο 90’ τον ίδιο με σουτ μέσα από την περιοχή να ολοκληρώνει την ανατροπή και να κάνει το τελικό 3-2.

 

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Μαρκής, Γερώνυμος, Βασίλας (57′ Αλικάι), Μιχελής (81′ Τριάντης), Σπαγής, Τσουτσουδάκης, Γαλάτης (57′ Χατζής), Τσίρος, Μυλωνάς (41′ λ.τ. Πρισιμιτζής), Ζαχαρόπουλος (81′ Μπαλαχτσής), Σκούμας.

 ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Σκυριανός, Καρδάσης, Νάτσης (89′ Σπάρταλης), Δαούτης, Λάχας (80′ λ.τ. Σκαμάνης), Τζανετόπουλος, Δαμασκηνός, Καράμπελας (80′ λ.τ. Πυλαρινός), Ράπτης, Αγκαλίου, Πετρόπουλος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου